Raftul cu cd-uri

 

Raftul cu cd-uri pentru parinti

 

 

Timp de calitate cu copilul tau - audiobook

 

Timp de calitate cu copilul tau - audiobook   Timp de calitate cu copilul tau - audiobook

Audiaza un fragment  

 

        Atunci cand esti un parinte ocupat poti ajunge sa te simti coplesit de solicitarile de zi cu zi. Cu totii am vrea sa petrecem mai mult timp cu copiii, dar si sa muncim pentru a le putea oferi ce este mai bun. Putem sa impacam aceste doua lucruri in vremurile de azi ?
        Timp de calitate cu copilul tau va ofera idei de a transforma timpul petrecut cu copilul in unul benefic pentru relatia cu copilul si pentru dezvoltarea lui sanatoasa. Metodele pe care le veti invata, impreuna cu dragostea pe care o aveti pentru copil, sunt darul cel mai frumos pe care il puteti face familiei dvs.

 

Comanda acest produs »

 

 

Dezvolta increderea in sine a copilului tau - audiobook

 

Dezvolta increderea in sine a copilului tau   Dezvolta increderea in sine a copilului tau

Audiaza un fragment  

 

        Exemplele de succes din jurul nostru ne demonstreaza cat de importanta este increderea in sine. Increderea se invata de mic, in primul rand de la parinti. Cum sa il protejam pe copil dar sa il si incurajam sa fie independent, sa aiba curaj si sa isi asume responsabilitati este o intrebare pentru fiecare parinte.
        Ascultānd acest material veti afla de ce este importanta increderea in sine, va veti identifica propriile surse de incredere in sine pentru a sti cum sa le folositi in educatia copilului, veti afla drespre efectul relatiei parinte-copil asupra increderii in sine a copilului, vei invata sa identificati din comportamentele copilului prezenta increderii in sine, va veti informa asupa posibilelor capcane in comportamentul parintilor si veti cunoaste metode prin care copiii isi pot dezvolta singuri increderea in sine.

 

Comanda acest produs »

 

 

Cele 31 de reguli esentiale ale educarii copilului

Cele 31 de reguli esentiale ale educarii copilului

        Va inchipuiti, poate, ca e vorba de vreo strategie stufoasa? Nici pomeneala, este vorba de niste simple reguli. De fapt, nu reguli, ci solutii. Solutii pentru a le oferi copiilor dvs. ceea ce este cel mai bun pentru ei si ceea ce ii va ajuta cel mai mult in viata - o educatie adevarata!
        Pentru ca trebuie sa intelegeti un lucru: nu veti putea fi intotdeauna langa copii. Ei vor creste, vor pleca. Si atunci cand nu veti fi langa ei, singurul lucru cu care vor ramane, singurul lucru cu care vor fi "inarmati" in fata vietii, acesta va fi - educatia pe care le-ati oferit-o.
         Cele 31 de reguli va sunt prezentate intr-o maniera pur si simplu savuroasa, pe un audiobook realizat in conditii tehnice deosebite, in lectura plina de farmec a unui actor profesionist.

 

Comanda acest produs »

 

 

Nastere prin hipnoza - Pachetul "Travaliul usor"

 

Pregatirea pentru nasterea prin hipnoza   Pregatirea pentru anstere prin hipnoza

 

Travaliul usor   Travaliul usor

 

        Acest pachet este special conceput pentru a-ti oferi pregatirea, increderea si sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti aduce pe lume bebelusul, intr-o stare de calm, liniste si relaxare. Pachetul include CD-ul Pregatirea pentru nastere prin hipnoza, CD-ul Travaliu usor, Ghidul pentru auto-hipnoza si Afirmatiile pozitive.
      
Scenariul de pregatire pentru nasterea prin hipnoza este conceput pentru a fi ascultat in ultimele 6-10 saptamani de sarcina pentru a invata tehnicile de respiratie utilizate īn timpul travaliului, relaxarea profunda si dobandirea increderii in tine si in corpul tau.
        Scenariul pentru travaliu usor este conceput pentru a te ajuta sa abandonezi orice disconfort si sa te centrezi pe interior īn timpul oricarui stadiu al travaliului, precum si sa utilizezi tehnicile invatate in timpul stadiului de pregatire, resimtind contractiile doar ca pe simple senzatii de presiune si intindere.

 

Comanda aceste produse »

 

 

Parenting 2009

 

Parenting 1          Parenting 2

Parenting 3          Parenting 4

 

DVD1: Directia etapelor de dezvoltare a copilului

  • Sesiunea 1: Mediul de crestere al copilului; Mediul de comunicare al copilului; Cum sa cresti copilul sa fie un geniu; Despre universul oniric; Liniarizarea modului de gandire; Potentialele abondonate la copii; Increderea la copii; Aparitia internetului si impactul lui; Sansele dezvoltarii personale; Recuperarea abilitatilor
  • Sesiunea 2: Calitati mostenite, calitati dobandite; Mecanisme de inductie - copiere; Tipuri de inteligente; Directionarea copiilor; Patternul comportamental; Generalizarea falsa si inductia incompleta

DVD2: Harta psihologica a invatarii

  • Sesiunea 1: Instincte primare si instincte sublimate; Sistemul limbic; Neocortex; Relatia parinte-copil
  • Sesiunea 2: Atitudinea fata de copii; Mediul de hranire; Dezvoltarea abilitatilor

DVD3: Recuperarea abilitatilor copiilor

  • Sesiunea 1: Liber arbitru; Decizie; Motivatie; Realizarea potentialului propriu; Dezvoltarea emotionala
  • Sesiunea 2: Stima de sine; Formarea abilitatilor; Matrici informationale; Caracteristicile geniului; Dezintegrarea pozitiva

DVD4: Domeniile de interes ale copiilor

  • Sesiunea 1: Reactia de adaptare, respingere si emancipare a calitatilor sau abandon; Domeniile de interes ale copiilor; rolurile copiilor
  • Sesiunea 2: Cum putem ajuta copiii; Cooperare sau abuz; Confruntarea cu realitatea, Sustinerea dezvoltarii personale, Alegerea sanselor si sustinerea dezvoltarii personale

 

Comanda aceste produse »

 

 

 

 

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 

Perfect TourREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII