Raftul cu cd-uri

 

Raftul cu cd-uri pentru psihopedagogi si logopezi

 

 

Logopedie prin jocuri si exercitii - carte cu CD

 

Logopedie prin jocuri si exercitii

 

        †Logopedie prin jocuri si exercitii este o culegere de aplicatii ce vine in ajutorul celor interesati de corectarea tulburarilor de pronuntie aparute la copii. Cartea vine in sprijinul specialistilor din domeniul Logopediei, dar este un instrument usor de utilizat si de catre cadrele didactice neinitiate din domeniul Logopediei, dar si de catre cadrele didactice neinitiate in terapiile tulbur„rilor de limbaj, de parinti sau bunici. Structura publicatiei cuprinde 3 parti: prima parte este destinata Albumului logopedic, absolut necesar in evaluarea vorbirii independente a copiilor, a doua parte este destinata exercitiilor si jocurilor de corectare a 24 dintre sunetele alfabetului si 8 grupe de sunete; iar partea a treia este destinata prezentarii activitatilor de consiliere ce pot fi utilizate de catre specialisti in tratarea problemelor emotionale, comportamentale sau sociale ce pot aparea in urma dezvoltarii tulburarilor de limbaj.
         Pe CD se gasesc anexele care reprezinta fise de lucru ce pot fi scoase la imprimanta.

 

Comanda aceste produse »

 

Magia sunetelor - carte cu CD

 

   

 

        Magia sunetelor - Colectie de palatograme pentru copii ( + CD cu fise de lucru pentru consolidarea pronuntiei sunetelor) este un suport logopedic extrem de util care cuprinde un set de 25 de sunete, cu imagini bogat ilustrate color si atractive prin personaje din lumea povestilor, menit sa ajute copiii sa inteleaga mai usor pozitia corecta a organelor fono-articulatorii in emiterea sunetelor. Cartea reprezinta sintetizat explicatii ale pronuntiei sunetelor prin folosirea unui limbaj accesibil pentru copii. Lucrarea reprezinta din perspectiva practicianului logoped o modalitate simpla de interventie in pronuntia sunetelor la copii, ceea ce permite continuarea activitatii logopedice si acasa, de catre parinti.

 

Comanda aceste produse »

 

Vorbesti prin povesti - carte cu CD

 

   

 

        Cartea Vorbesti prin povesti - povesti terapeutice pentru copii cu tulburari de vorbire (+ CD) contine un set de povesti terapeutice in format mare - A4, pagini cartonate, bogat colorate. Povestile si imaginile sunt astfel construite incat sa fie atractive si usor de inteles pentru copilul mic (3-7 ani), povestile respectand particularitatile psihologice specifice intervalului de varsta.†Prima conditie pentru a avea rezultate in corectarea vorbirii copilului este ca acesta sa fie motivat, sa-si doreasca sa se corecteze. De cele mai multe ori in procesul logopedic pentru dezvoltarea si corectarea pronuntiei copilului mic ne lovim de un zid:†refuzul acestuia de a colabora.†Cartea††aduce un raspuns la aceasta problema reusindsamotiveze copilul sa se implice activ in corectarea vorbirii sale. Se adreseazaconsilierilor scolari, logopezilor, dar si†educatorilor†si†parintilor†care doresc sa intervina eficient in corectarea diferitelor forme de tulburari de vorbire (dislalie, paralalie, intarziere in dezvoltarea vorbirii,†balbism-balbaiala, tahilalie, bradilalie, disfonie), tulburari emotionale sau comportamentale ale copiilor (stima de sine scazuta, agresivitate, agitatie motorie, instabilitatea atentiei, toleranta scazuta la frustrare, timiditate) dezvoltate in urma dificultatilor de vorbire.

Comanda aceste produse »

 

 

 

 

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 

Perfect TourREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII