Edituri - carti parinti si copii

 

Sponsori

 

          Multumim tuturor partenerilor de mai jos pentru generozitatea cu care ne-au oferit pachete de carti sau produse care au intrat in dotarea cabinetului.

       Dat fiind profesionalismul reflectat in calitatatea grafica si informationala a produselor editate, precum si seriozitatea cu care isi trateaza colaboratorii, recomandam aceste edituri/firme, atat publicului larg, cat si potentialilor parteneri.

 

 

Editura All

 

        Grupul de edituri ALL se afla in elita editurilor din Romania prin cel mai larg spectru de publicatii: carte scolara (manuale, auxiliare, dictionare, atlase), carte universitara (medicina, carte umanista, carte de business si economie, informatica, stiinte) si carte generala (literatura romana si universala, albume color, carte practica).

Link catre site-ul Editurii All

 

 

Editura Anteea

 

          Editura Anteea propune carti educative pentru prescolari si scolari, carti cu jocuri si exercitii destinate invatarii si exersarii limbii engleze, carti de povesti, poezii, fabule si carti de colorat.  

Link catre site-ul Editurii Anteea

 

 

Editura Coresi

 

         Editura Coresi s-a pus inca de la inceputul existentei sale in slujba invatamantului, prin colectii precum" Caietele didactice Coresi", "Lucrari didactice", "Cele mai frumoasa pagini", "Dictionarele Coresi", "Biblioteca de aur Coresi".  

Link catre site-ul Editurii Coresi

 

 

Editura ForYou

 

 

          Editura For You si-a propus sa ofere cititorilor din Romania cele mai noi aparitii in materie de spiritualitate, straduindu-se sa editeze carti aparute in ultimii 10 ani, perioada marcata de de modificari profunde si semnificative in mentalitatea oamenilor din lumea intreaga.

 

Link catre site-ul Editurii ForYou

 

 

Editura Frontiera

 

 

        Editura Frontiera este prima editura romaneasca dedicata in intregime publicarii cartilor de terapie pentru copiii cu intarzieri de dezvoltare. Editura isi propune sa publice cele mai noi si importante titluri din domeniul terapiilor de recuperare, cartile avand un pronuntat caracter practic, astfel incat sa fie accesibile nu doar specialistilor, ci si oricarui parinte dornic sa lucreze cu copilul sau.

 

Link catre site-ul Editurii Frontiera

 

 

Editura Gama

 

          Editura Gama este o editura ieseana specializata in carti pentru copii, ce a luat fiinta in anul 1994 si a devenit in timp o editura ale carei carti sunt recomandate si apreciate de catre profesori si educatori datorita calitatilor educative, dar mai ales apreciate de catre copii, multumita ilustratiilor si imaginilor deosebite.

Link catre site-ul Editurii Gama

 

 

Editura Mladinska

 

           Editura Mladinska Knjiga, fondata in 1945 in Ljubljana, a fost una dintre primele 10 edituri din Republica Socialista Federativa Iugoslavia, axata in special pe carti pentru copii si tineret. Editura MK Bucuresti - Romania, va propune carti educative pentru copii de varste diverse precum si carti de povesti.

Link catre site-ul Editurii Mladinska

     

 

Editura 45

 

Editura 45

        Editura 45, infiintata in anul 1994, si-a diversificat in continuu productia editoriala, astfel incat in prezent se mandreste cu 54 de colectii si 3 serii care acopera peste 90 de domenii editoriale (literatura romana si straina, stiinte socio-umane, filosofie, istorie, religie, drept, economie, carti stiintifice, carti de arta, carti practice, literatura pentru copii si adolescenti, cursuri universitare, carti de metodica, auxiliare si manuale scolare).

Link catre site-ul Editurii 45

 

 

Editura Polirom

 

         Editura Polirom a fost infiintata in 1995 la Iasi si se mandreste cu o colectie de 2900 de titluri publicate, grupate in 60 de serii si colectii, acoperind 39 de domenii editoriale. Dintre acestea amintim urmatoarele colectii si domenii de interes: "Psihologia copilului si parenting", "Psihologie clinica si psihoterapie", "Stiintele educatiei", "Educational - carte scolara", "Literatura pentru copii", "Pedagogie - stiintele educatiei", "Practic", "Psihologie".
      

Link catre site-ul Editurii Polirom 

 

 

Casa Norilor

 

Casa Norilor

 

        Va invitam in CASA NORILOR, locul in care Zana Norilor si norisorii mici si mari isi ... fac de cap, isi ... dau in petec, scriu pe ... pereti si, in general, fac multe lucruri care sunt relativ interzise pe acasa. Dar nu numai acelea. Casa Norilor este un loc in care te poti juca X si O pe peretii din baie, poti dansa sau visa, invata pictura, modelaj, dans contemporan sau astronomie, comunicarea emotiilor si increderea in curajul propriu, participi la ateliere de vise, pentru ca da, visele mari au si ele instructiuni de folosire.

 

Link catre site-ul Casa Norilor

 

 

Jucarii educationale

 

 

        Jucarii educationale este un magazin online de unelte psihoeducationale, instrumente nonformale si jocuri creative. Magazinul pune la dispozitie o gama larga de produse care promoveaza dezvoltarea fizica, cognitiva, emotionala si sociala, de la 3 ani si pana la varsta adulta. Este sustinut de o echipa multidisciplinara (psihologi, psihopedagogi, educatori, specialisti in educatie nonformala, traducatori, designeri), fiind o initiativa a organizatiei Alternativa Sociala si Capital Uman.

Link catre site-ul Jucarii Educationale

 

 

Jucarii vorbarete

 

jucarii vorbarete

 

       Site-ul†JUCARII VORBARETE aduce pe piata un concept nou, venit in sprijinul logopezilor, psihologilor, parintilor. Este vorba de†jucarii†ce au ca suport†jocuri logopedice si psihologice.†Sunt prezentate numeroase idei de folosire a jucariilor in vederea stimularii si corectarii limbajului, dezvoltarii proceselor psihice, modelarii comportamentale a copilului.

 

Link catre site-ul Jucarii Vorbarete

 

 

Parenting 2009 - InfoSPEED

 

 

        Lansat Ón 2002, InfoSPEED este cel mai important program din domeniul educatiei permanente si al dezvoltarii abilitatilor de invatare si procesare a informatiei (lifelong skills). InfoSPEED este un program recunoscut de Programul National al Educatiei de Excelenta, lansat de Consortiul EDUGATE, avand ca obiective invatarea centrata pe om si dezvoltarea abilitatilor sale pe viata.

 

Link catre site-ul InfoSPEED

 

 

Smartbox family

 

Smartbox Family

 

        Echipa SMARTBOX FAMILY, alcatuita din psihologi si psihopedagogi, deruleaza proiecte educationale in cadrul carora combina expertiza stiintifica, experienta de lucru cu copiii si experienta de parinte, oferind servicii validate stiintific adaptate spatiului romanesc si timpului prezent.

 

Link catre site-ul Smartbox family

 

 

Carti de psihologie

 

Carti de psihologie

 

        Site-ul†CARTI DE PSIHOLOGIE propune volume adresate psihologilor, studentilor in domeniul stiintelor umane, cadrelor didactice si parintilor, volume cu continut cu aplicabilitate practica, ce acopera domenii precum psihologia educationala, consilierea scolara, logopedie, statistica si cercetare in psihologie.

 

Link catre site-ul Carti de psihologie

 

 

 

Propune parteneriat (link exchange, sponsorizare, etc.)


 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 

Perfect TourREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII