Raftul cu cd-uri

 

Termeni si conditii - PARINTI SI COPII

 

        Accesarea si utilizarea informatiilor din acest website va fi guvernata de termenii si conditiile expuse mai jos, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre utilizator si www.parinti-copii.info, numit pe parcursul acestor termeni si conditii "PARINTI SI COPII".
        PARINTI SI COPII isi rezerva dreptul ca in mod unilateral, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Acesti termeni si conditii de utilizare intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website si sunt aplicabili tuturor utilizatorilor care folosesc serviciile acestui website. Accesarea oricarei sectiuni a site-ului reprezinta acordul utilizatorului cu termenii si conditiile precizate.

 

 

INFORMATII DESPRE SITE SI CONTINUTUL SAU        

        Site-ul web PARINTI SI COPII, este proprietatea Cabinetului Individual de Psihologie Mihoc Maria Estela, cu sediul in Bacau, Arena Business Center, Str. Stefan cel Mare, Nr. 28, inregistrat la COPSI sub numarul 1041/4.12.2008, C.I.F. 24983463.  Date de contact: e-mail contact@psiholog-bacau.net, telefon 0749.982047.
        PARINTI SI COPII este un site de nisa adresat parintilor si copiilor lor, precum si tuturor prestatorilor de servicii care targheteaza acest public si a aparut din dorinta de a crea o platforma virtuala de comunicare intre acestia.
        Site-ul ofera o bogata baza de date de interes, continutul sau fiind adaptat astfel incat sa ofere o informatie profesionista dar in acelasi timp accesibila utilizatorilor sai. Datele sau informatiile prezentate au un caracter pur informativ si general, nu constituie o forma de consultanta si nu se pot substitui recomandarilor specializate (oferite de doctori, psihoterapeuti, psihologi, pedagogi, logopezi, etc). Utilizatorilor le este indicat sa contacteze ori de cate ori este necesar medicul sau specialistul pentru orice problema concreta si sa actioneze in spiritul recomandarilor oferite de specialistul caruia i-a fost adus la cunostinta realitatea cazului.

 

PROPRIETATEA INTELECTUALA

        Datele si informatiile prezente pe website-ul PARINTI SI COPII sunt protejate prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii pot sa copieze sau sa printeze continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul PARINTI SI COPII, fara a le putea folosi in scopuri comerciale. Copierea sub orice forma a continutului website-ului si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia " Copyright 2009-2012 www.parinti-copii.info - Toate drepturile rezervate". Citarea fragmentelor de continut din paginile site-ului PARINTI SI COPII in alte pagini web este permisa doar cu specificarea sursei, insotita de link direct catre pagina de pe care a fost preluat continutul. Prin aceasta autorizare, PARINTI SI COPII nu transmite utilizatorilor drepturi de autor asupra continutului prezentat pe website. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@psiholog-bacau.net .
        Politica site-ului PARINTI SI COPII este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si se vor lua imediat toate masurile necesare de respectare a acestora ori de cate ori administratorul va fi instiintat despre orice incalcare a acestora. Daca unele din datele prezentate pe site constituie o incalcare a drepturilor de autor, administratorul va elimina imediat continutul care face obiectul acestei incalcari, in cel mai scurt timp posibil de la data la care acest fapt i-a fost semnalat de catre autor sau reprezentantul sau, prin trimiterea unui mesaj cu un link catre pagina din site care contine materialul respectiv, cu specificatia clara a continutului care contravine legii.
        In cazul prezentarii pe site a materialelor care nu ii apartin (coperti carte, extrase carte, recenzii, logo-uri, bannere, imagini de prezentare a produselor) PARINTI SI COPII actioneaza in sensul obtinerii unui drept de folosinta oferit de catre autorii acestora.

 

PUBLICITATEA SI CONTINUTUL FURNIZAT DE CATRE TERTE PARTI

        Anumite fragmente ale continutului publicat pe PARINTI SI COPII pot sa fie furnizate de terte persoane. De asemenea, in interiorul continutului PARINTI SI COPII pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. PARINTI SI COPII nu este responsabil in nici un fel asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, PARINTI SI COPII nu este responsabil de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul site-ului, de calitatea produselor si a serviciilor oferite de distribuitorii sau prestatorii de servicii promovati, de relatiile pe care utilizatorul le initiaza sau dezvolta cu acesti terti. Accesarea link-urilor externe site-ului precum si contactarea tertilor si utilizarea produselor si serviciilor prezentate se va face de catre utilizator pe propria sa raspundere.

 

POLITICA DE ADMINISTRARE A SITE-ULUI

        PARINTI SI COPII, administratorul si proprietarul acestuia nu sunt responsabili si nu pot fi facuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba/problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii sub orice forma a website-ului sau a imposibilitatii de utilizare a acestuia.
       Website-ul PARINTI SI COPII poate fi modificat sub aspectul continutului si structurii in orice moment si fara nici o notificare prealabila a utilizatorilor, administratorul rezervandu-si dreptul de a sterge sau reformula portiuni ale continutului. Disponibilitatea site-ului in mediul online poate fi intrerupta integral sau partial in orice moment fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie de orice fel din partea utilizatorilor.
      Desi depune toate eforturile rezonabile in acest sens, PARINTI SI COPII nu garanteaza ca functionarea site-ului va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni specifice internetului si tehnologiei digitale care pot provoca daune). Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor de a proteja informatiile personale ale utilizatorilor, PARINTI SI COPII nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de acestia, orice informatie trimisa implicand propriul risc al utilizatorului.
        PARINTI SI COPII se straduieste ca toate informatiile prezentate sa fie corecte si actualizate. La semnalarea eventualelor erori, se va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora. Cu toate acestea PARINTI SI COPII nu garanteaza ca informatia oferita este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata si nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita inexactitatii posibile a unor informatii afisate pe site. Utilizatorii vor folosi informatiile prezentate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, utilizatorii acceptă ca PARINTI SI COPII va fi absolvit de orice răspundere.

 

LEGISLATIA APLICABILA, SOLUTIONAREA IN JUSTITIE, JURISDICTIE

          Pentru folosirea acestui website, precum si pentru aplicarea acestor termeni si conditii se aplica legislatia romaneasca in vigoare. Pentru orice litigiu ce se va naste in legatura cu folosirea acestui site, (litigiu ce nu poate fi solutionat pe cale amiabila in decursul a 30 zile), precum si pentru orice litigiu ce se va naste in legatura cu termenii si conditiile expuse, instanta competenta este instanta Bacau.
        Acest site poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. PARINTI SI COPII nu ofera nici o asigurare ca elementele de continut ale acestui site se supun legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

 

 

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 

Perfect TourREVISTA EDUCATIVA DE BANDA DESENATA PENTRU COPII