Bun venit !

 

Cursuri pentru parinti

 

Activitati si manifestari profesionale in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Mihoc Maria Estela - Bacau

 

 • Scoala parintilor - intalniri cu scop informativ si educativ

 

Alte cursuri pentru parinti

 

Prenatale

 • FIRST BEBE - Bucuresti - sarcina, nastere, lauzie, ingrijirea nou nascutului
 • ACTIVECENTER - Bucuresti - pregatire pentru nastere, nastere, ingrijiri dupa nastere
 • MOTHERHOOD - Bucuresti - puericultura, pregatire pentru nastere, consiliere psihologica

Postnatale

 

 

Audio-bookuri si cursuri video pentru parinti

 

 

 

NASTERE PRIN HIPNOZA - PACHETUL "TRAVALIUL USOR"

 

   Timp de calitate cu copilul tau - audiobook

 

   Timp de calitate cu copilul tau - audiobook

 

        Acest pachet este special conceput pentru a-ti oferi pregatirea, increderea si sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti aduce pe lume bebelusul, intr-o stare de calm, liniste si relaxare. Pachetul include CD-ul Pregatirea pentru nastere prin hipnoza, CD-ul Travaliu usor, Ghidul pentru auto-hipnoza si Afirmatiile pozitive.
      
Scenariul de pregatire pentru nasterea prin hipnoza este conceput pentru a fi ascultat in ultimele 6-10 saptamani de sarcina pentru a invata tehnicile de respiratie utilizate în timpul travaliului, relaxarea profunda si dobandirea increderii in tine si in corpul tau.
        Scenariul pentru travaliu usor este conceput pentru a te ajuta sa abandonezi orice disconfort si sa te centrezi pe interior în timpul oricarui stadiu al travaliului, precum si sa utilizezi tehnicile invatate in timpul stadiului de pregatire, resimtind contractiile doar ca pe simple senzatii de presiune si intindere.

Comanda aceste produse »

 

 

 

PACHETUL "VIITORI PARINTI"

 

   

       Acest pachet este alcatuit din 2 DVD-uri si o brosura care ii ghideaza pe viitorii parinti atat in perioada prenatala cat si in cea postnatala, oferindu-le o multitudine de informatii necesare.
      Pachetul este insotit de optiunea ATESTAT PUERICULTURA, care asigura obtinerea a 10 zile de concediu platit la promovarea cursului.

DVD 1: Curs Prenatal

 • De-ale sarcinii (confirmarea sarcinii, urmarirea sarcinii, analize, igiena, vestimentatie, mituri legate de sarcina, vergeturi, mancarimi ale pielii, vopsitul parului, cosmetica / manichiura/pedichiura)
 • Sportul (miscarea fizica in aceasta perioada, indicatii/contraindicatii privind practicarea sportului, exercitiile Kegel, intarirea musculaturii)
 • Alimentatia (alimente permise, exemple de alimentatie, surplusul de kilograme in timpul sarcinii)
 • BONUS: Meseria de parinte (surse de informare pe timpul sarcinii, importanta centrelor prenatale, cursuri prenatale si sfaturi de la mamici)

DVD 2: Curs de puericultura

 •     Travaliu: semne prevestitoare, semne de travaliu şi semne de urgenţă, precum şi rolul tăticului în primele zile de viaţă, tristeţea postpartum;
 •     Acasă: cum amenajăm camera bebeluşului şi care este rolul tatălui în primele zile acasă, când scoatem bebeluşul la plimbare, când acceptăm musafiri;
 •     Igiena bebeluşului: cum îi facem băiţa, cum facem igiena organelor de simţ, igiena scutecului, cum îmbrăcam bebeluşul;
 •     Colicile abdominale: care sunt cauzele şi care sunt trucurile pentru a linişti durerea bebeluşului.
 •     Sistemele de purtat bebelușii: perioada corectă de folosire și instrucțiuni, exemple de la alți părinți;
 •     Depistarea displaziei de șold: prevenție, purtarea corectă a copilului și ecografia;
 •     Afecțiunea, teoria atașamentului, cele cinci limbaje ale iubirii.
 • - See more at: http://www.bekid.ro/DVD-Parinti/pachet-viitori-parinti#sthash.8AkvpIJ4.dpuf
  • Travaliu (semne prevestitoare, semne de travaliu si semne de urgenta, rolul taticului in primele zile de viata, tristetea postpartum)
  • Acasa (cum amenajam camera bebelusului, care este rolul tatalui in primele zile acasa, cand scoatem bebelusul la plimbare, cand acceptam musafiri)
  • Igiena bebelusului (cum iii facem baita, cum facem igiena organelor de simt, igiena scutecului, cum imbracam bebelusul)
  • Colicile abdominale (cauze, trucuri pentru a linisti durerea bebelusului)
  • Sistemele de purtat bebelusii (perioada corecta de folosire si instructiuni, exemple de la alti parinti)
  • Depistarea displaziei de sold (preventie, purtarea corecta a copilului si ecografia)
  • Afectiunea, teoria atasamentului, cele cinci limbaje ale iubirii

  BROSURA: Ghid de sarcina

  • Din CUPRINS: preconceptie, decizie, confirmarea sarcinii, simptome, perioada gestationala - cronologia sarcinii, pierderea sarcinii, periodicitatea controalelor medicale, drepturi, sfatul genetic, cum se misca copilul si cum imi dau seama, contractii premature, igiena sarcinii, de evitat, alimentatia, probleme, am voie sau nu sa fac sport in timpul sarcinii?, comunicarea intrauterina, cursuri prenatale, identitatea de parinte, trairile nasterii

   

  PARENTING 2009

   

  Parenting 1          Parenting 2

  Parenting 3          Parenting 4

   

  DVD 1: Directia etapelor de dezvoltare a copilului

  • Sesiunea 1: Mediul de crestere al copilului; Mediul de comunicare al copilului; Cum sa cresti copilul sa fie un geniu; Despre universul oniric; Liniarizarea modului de gandire; Potentialele abondonate la copii; Increderea la copii; Aparitia internetului si impactul lui; Sansele dezvoltarii personale; Recuperarea abilitatilor
  • Sesiunea 2: Calitati mostenite, calitati dobandite; Mecanisme de inductie - copiere; Tipuri de inteligente; Directionarea copiilor; Patternul comportamental; Generalizarea falsa si inductia incompleta

  DVD 2: Harta psihologica a invatarii

  • Sesiunea 1: Instincte primare si instincte sublimate; Sistemul limbic; Neocortex; Relatia parinte-copil
  • Sesiunea 2: Atitudinea fata de copii; Mediul de hranire; Dezvoltarea abilitatilor

  DVD 3: Recuperarea abilitatilor copiilor

  • Sesiunea 1: Liber arbitru; Decizie; Motivatie; Realizarea potentialului propriu; Dezvoltarea emotionala
  • Sesiunea 2: Stima de sine; Formarea abilitatilor; Matrici informationale; Caracteristicile geniului; Dezintegrarea pozitiva

  DVD 4: Domeniile de interes ale copiilor

  • Sesiunea 1: Reactia de adaptare, respingere si emancipare a calitatilor sau abandon; Domeniile de interes ale copiilor; rolurile copiilor
  • Sesiunea 2: Cum putem ajuta copiii; Cooperare sau abuz; Confruntarea cu realitatea, Sustinerea dezvoltarii personale, Alegerea sanselor si sustinerea dezvoltarii personale

  Comanda aceste produse »

   

   

   

  TIMP DE CALITATE CU COPILUL TAU - AUDIOBOOK

   

  Timp de calitate cu copilul tau - audiobook   Timp de calitate cu copilul tau - audiobook

  Audiaza un fragment  

   

          Atunci cand esti un parinte ocupat poti ajunge sa te simti coplesit de solicitarile de zi cu zi. Cu totii am vrea sa petrecem mai mult timp cu copiii, dar si sa muncim pentru a le putea oferi ce este mai bun. Putem sa impacam aceste doua lucruri in vremurile de azi ?
          Timp de calitate cu copilul tau va ofera idei de a transforma timpul petrecut cu copilul in unul benefic pentru relatia cu copilul si pentru dezvoltarea lui sanatoasa. Metodele pe care le veti invata, impreuna cu dragostea pe care o aveti pentru copil, sunt darul cel mai frumos pe care il puteti face familiei dvs.

  Comanda acest produs »

   

   

   

  DEZVOLTA INCREDEREA IN SINE A COPILULUI TAU - AUDIOBOOK

   

  Dezvolta increderea in sine a copilului tau   Dezvolta increderea in sine a copilului tau

  Audiaza un fragment  

   

          Exemplele de succes din jurul nostru ne demonstreaza cat de importanta este increderea in sine. Increderea se invata de mic, in primul rand de la parinti. Cum sa il protejam pe copil dar sa il si incurajam sa fie independent, sa aiba curaj si sa isi asume responsabilitati este o intrebare pentru fiecare parinte.
          Ascultând acest material veti afla de ce este importanta increderea in sine, va veti identifica propriile surse de incredere in sine pentru a sti cum sa le folositi in educatia copilului, veti afla drespre efectul relatiei parinte-copil asupra increderii in sine a copilului, vei invata sa identificati din comportamentele copilului prezenta increderii in sine, va veti informa asupa posibilelor capcane in comportamentul parintilor si veti cunoaste metode prin care copiii isi pot dezvolta singuri increderea in sine.

  Comanda acest produs »

   

   

   

   

   

   

   

   

  SPATIU PUBLICITAR

  Reclama ta aici