Edituri - carti parinti si copii

 

Editura Coresi

 

Bratara de aur - 100 de profesii explicate pentru copii

 

         

 

               Cartea prezinta o suta de profesii, ordonate alfabetic. Pentru fiecare profesie autoarea explica, pe intelesul copiilor, ce este specific profesiei respective, in ce consta frumusetea si atractia ei.
          Iata ce le spune autoarea micilor ei cititori: "Este important ca, fiecare dintre voi, atunci cand isi va alege profesia, sa cunoasca cel putin lucrurile esentiale despre aceasta. Chiar daca momentul alegerii profesiei il considerati, unii dintre voi, indepartat, va asigur ca timpul trece foarte repede si, fara sa va dati seama, veti ajunge in clipa in care trebuie luata aceasta decizie.Va doresc tuturor ca, atunci cand veti hotari ce profesie sa imbratisati, sa luati cea mai inteleapta decizie. Astfel, veti reusi sa fiti in primul rand voi multumiti de ceea ce faceti, iar cei care se vor bucura de roadele muncii voastre va vor fi recunoscatori pentru priceperea cu care v-ati facut datoria."
        Informatiile si sfaturile din aceasta carte sunt necesare fiecarui copil, pentru a intelege rosturile meseriilor in viata oamenilor si a putea alege si visa la una din ele.

 

Comanda aceasta carte »