Edituri - carti parinti si copii

 

Editura Coresi

 

Minte sanatoasa in corp sanatos

 

         

 

               Sanatatea este extrem de importanta pentru viata fiecaruia si nu poate fi inlocuita cu nimic. Omul nu poate fi vesel, daca il chinuie o boala trupeasca; nu poate fi intelept, daca mintea ii este atinsa de o boala psihica; nu poate deveni vreodata bogat, daca nu este pe deplin sanatos pentru a munci si pentru a trai cu bucurie fiecare clipa. Mai mult de atat, sunt situatii in care, datorita unei boli, o persoana nu se poate bucura de cele mai simple lucruri, de exemplu: sa mearga, sa vorbeasca, sa auda.
          Sanatate deplina inseamna sanatate fizica plus sanatate psihica.
        Sanatatea fiind atat de importanta, trebuie sa invatati de mici sa aveti grija de ea, sa va ocrotiti singuri trupul si mintea, sa va feriti de boli. Pentru aceasta trebuie sa va obisnuiti sa aplicati in viata de zi cu zi regulile prezentate in aceasta carte.
          Multi oameni inteleg cat de mult valoreaza sanatatea numai atunci cand, pentru o perioada mai scurta sau mai lunga, o pierd, confruntandu-se cu boala, Daca veti reusi sa pretuiti cu adevarat sanatatea cand sunteti sanatosi si nu doar atunci cand va doare ceva sau va simtiti rau, cu siguranta ca aplicarea in viata de zi cu zi a regulilor din aceasta carte nu va fi o problema pentru voi.

 

Comanda aceasta carte »