Edituri - carti parinti si copii

 

Editura Frontiera

         

 

        Editura Frontiera este prima editura romaneasca dedicata in intregime publicarii cartilor de terapie pentru copiii cu intarzieri de dezvoltare.
        Desi este o editura noua, echipa are o indelungata experienta pe piata de carte. Ileana Achim, directorul editorial, a lucrat ani de zile ca traducator si redactor de carte in cadrul unei edituri importante din Romania si a tradus, printre altele, „Lasa-ma sa-ti aud glasul. Povestea unei familii care a invins autimsul” de Catherine Maurice.
        Editura isi propune sa publice cele mai noi si importante titluri din domeniul terapiilor de recuperare (de la terapii comportamentale la terapia senzoriala, de la logopedie la teoria mintii). Cartile vor avea un pronuntat caracter practic, astfel incat sa fie accesibile nu doar specialistilor, ci si oricarui parinte dornic sa lucreze cu copilul sau.
        Volumele editurii sunt adresate specialistilor (psihologi, psihopedagogi, logopezi, educatori speciali, etc.) care vor sa fie la curent cu manualele de baza folosite in occident pentru recuperarea copiilor cu intarzieri de dezvoltare, parintilor care vor sa afle cum isi pot ajuta singuri copilul, dincolo de orele petrecute in centre de recuperare sau scoli speciale sau care vor sa-si formeze o echipa de terapeuti pentru un program de terapie intensiva la domiciliu.
        Volumele pot fi comandate direct de pe site-ul editurii, completand un formular de comanda.
        Proiectul editorial are alaturi parteneri importanti, care si-au oferit tot sprijinul pentru ca aceste carti atat de importante sa ajunga la dumneavoastra: Radio Itsy Bitsy, World Vision Romania, Asociaţia Invingem Autismul, Asociaţia Puzzle Romania.

 

Multumim Editurii Frontiera pentru sprijin !

 

Acceseaza site-ul Editurii Frontiera»

 

 

Prezentari de carte

 

Ghid de terapie ABA - Strategii de modificare a comportamentului copiilor autisti
        

Ghid de terapie ABA - Programe de interventie

 

 

Nota !

Copertile si recenziile cartilor apartin editurii si sunt utilizate cu acordul acesteia.