Nasterea prin hipnoza

 

Obstetrica-Ginecologie

 

 

Cauta obstetrica ginecologie in judetul tau:

 

 

nasterea prin hipnoza               nasterea in apapetreceri copii Botosani petreceri copii Iasi petreceri copii Suceava petreceri copii Neamt petreceri copii Vaslui petreceri copii Bacau petreceri copii Galati petreceri copii Vrancea petreceri copii Tulcea petreceri copii Constanta petreceri copii Calarasi petreceri copii Ialomita petreceri copii Braila petreceri copii Buzau petreceri copii Bucuresti petreceri copii Giurgiu petreceri copii Prahova petreceri copii Teleorman petreceri copii Dambovita petreceri copii Olt petreceri copii Arges petreceri copii Covasna petreceri copii Harghita petreceri copii Brasov petreceri copii Maramures petreceri copii Satu Mare petreceri copii Bihor petreceri copii Salaj petreceri copii Bistrita Nasaud petreceri copii Mures petreceri copii Cluj petreceri copii Sibiu petreceri copii Alba petreceri copii Valcea petreceri copii Hunedoara petreceri copii Gorj petreceri copii Dolj petreceri copii Mehedinti petreceri copii Caras Severin petreceri copii Timis petreceri copii Arad

Nasterea prin hipnoza

 

 

Nastere prin hipnoza - Pachetul "Travaliul usor"

 

        Acest pachet este special conceput pentru a-ti oferi pregatirea, increderea si sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti aduce pe lume bebelusul, intr-o stare de calm, liniste si relaxare. Pachetul include CD-ul Pregatirea pentru nastere prin hipnoza, CD-ul Travaliu usor, Ghidul pentru auto-hipnoza si Afirmatiile pozitive.

 

   Timp de calitate cu copilul tau - audiobook

 

       Scenariul de pregatire pentru nasterea prin hipnoza este conceput pentru a fi ascultat in ultimele 6-10 saptamani de sarcina pentru a invata tehnicile de respiratie utilizate Ón timpul travaliului, relaxarea profunda si dobandirea increderii in tine si in corpul tau. Acest scenariu contine sugestii pozitive pentru a indeparta teama si anxietatea asociate durerii si pentru a instaura o stare de calm, liniste interioara si optimism fata de nasterea ce se apropie. Utilizand tehnici de vizualizare si imagerie mentala, vei putea exersa in plan mental modul in care doresti ca nasterea bebelusului tau sa decurga. Astfel, mintea inconstienta devine familiara cu procesul nasterii, eliminand teama de necunoscut si reactionand asa cum a invatat atunci cand vine momentul nasterii propriu-zise.

 

   Timp de calitate cu copilul tau - audiobook


        Scenariul pentru travaliu usor este conceput pentru a te ajuta sa abandonezi orice disconfort si sa te centrezi pe interior Ón timpul oricarui stadiu al travaliului, precum si sa utilizezi tehnicile invatate in timpul stadiului de pregatire, resimtind contractiile doar ca pe simple senzatii de presiune si intindere. Acest scenariu de hipnoza este acompaniat de muzica clasica orchestrala compusa special de catre un hipnoterapeut, pentru a spori si a induce o stare profunda de relaxare. Aceasta este ajustata la un ritm de 60 de batai pe minut pentru a produce ceea ce deseori este denumit ca "efectul Mozart", o stare sporita de calm si concentrare. Ascultand aceasta muzica, ritmul respirator se acordeaza dupa ritmul muzicii, inducand o stare de relaxare profunda organismului.

 

 

        Ghidul pentru autohipnoza. Dupa ce te-ai familiarizat cu hipnoza si ai ascultat CD-ul de pregatire pentru nastere de 2-3 ori, este bine sa incepi sa exersezi auto-hipnoza pentru a fixa si a intari tehnicile pe care le vei invata in timpul ascultarii CD-ului, si pentru a-ti forma deprinderea de a intra usor si sigur in transa hipnotica atunci cand va incepe travaliul propriu-zis. Exerseaza auto-hipnoza zilnic, cel putin o data sau de doua ori pe zi.

 

 

        Afirmatiile pozitive au rolul de a spori increderea in sine si in propriul tau corp si de a forma o atitudine pozitiva referitoare la nastere. Cercetarile din domeniul neurologiei arata ca, cu cat gandim mai des anumite lucruri, cu cat le rostim, le scriem sau le facem mai des, cu atat traseele neuronale pe care le parcurg aceste informatii devin tot mai puternice, pana cand vor constitui adevarate moduri de gandire si de actiune.

 

Comanda acest produs »

 

 

 

 

 

 

SPATIU PUBLICITAR

 

Strollers